e
Banner

Etiketler: erdem çalışkan



Ünlü markalar tedarik zincirini anlattı



Günümüzde küreselleşmenin getirdiği yoğun rekabet ortamında şirketler açısından tedarik zinciri yönetimi en temel alanlardan biri haline geldi. Lojistik şirketleri katmadeğerli hizmetlerle öne çıkarken, Media Markt, LC Waikiki, Metro Cash & Carry Türkiye, Bayer, Mavi Jeans, Arçelik, Yataş ve BSH gibi birçok marka yatırımda listenin başına aldıkları lojistikle elini güçlendiriyor.




LC Waikiki 27 ülkede 35 nakliyeciyle çalışacak


Yayın: 01-08-2014
Kategori: Tekstil

2023 yılında Avrupa’nın en başarılı 3 giyim perakendecisinden biri olmayı hedefleyen LC Waikiki, bunun altyapısını oluşturmak için adeta global bir lojistik firması gibi çalışıyor. 




FLO dağıtım ve depolama yeteneğinden güç alıyor


Yayın: 24-06-2019
Kategori: e-ticaret

Ayakkabı sektörünün lider oyuncularından FLO Mağazacılık, 2019’da e-ticaret kanalıyla 4 milyon adetlik dağıtım hedefliyor. İlk verilen sipariş ilk çıkar yöntemiyle çalışan şirket, dağıtım ve depolamada gerçekleştirdiği iyileştirmelerle performans arttırıyor. Gerçekleştirdikleri iyileştirmelerle kargo çıkış süresini 18 saate indirdiklerini belirten FLO Mağazacılık E-Ticaret, Bilgi ve Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Erdem Çalışkan, depolamada otomasyon kullanımını arttırarak zamanında ve tam teslim hedeflerini daha da yukarıya çekeceklerini söylüyor. 




FLO, büyümeye lojistik iş ortaklarıyla birlikte koşuyor


Yayın: 27-05-2020
Kategori: e-ticaret

Covid-19 sürecinde e-ticaret kanalında satışlarını 4 kat arttıran, e-ihracat alanında ise yeni pazarlara açılmaya hazırlanan FLO’nun başarısının sırrı doğru yönetilen lojistik operasyonlarında saklı. “FLO E-Ticaretin en büyük güçlerinden birisi, iki e-ticaret deposundaki ve 50’nin üzerinde mağazasındaki stoğu, e-ticaret sitesinde aynı anda satabilme becerisidir” diyen FLO Mağazacılık E-Ticaret, Bilgi ve Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Erdem Çalışkan, hizmet aldıkları üç 3PL firmasıyla ise tek ekip şeklinde çalışıp, hedefe birlikte koştuklarını söyledi.